Partners

Met partners investeren in het voetbal

De partners van Profvoetballers.nl zijn ondernemingen die op verscheidene manieren bijdragen aan het realiseren van de maatschappelijke missie. Door middel van een commerciŽle relatie tonen zij voetballend Nederland hun betrokkenheid bij de maatschappij en de ontwikkeling daarvan.

Wanneer u als partner wilt fungeren, geeft Profvoetballers.nl u de mogelijkheid om mee te werken aan het verspreiden en uitbreiden van het concept. Op deze wijze krijgt uw bedrijf de beschikking over een aantal unieke faciliteiten die gebruikt kunnen worden om zich als bedrijf of merk te profileren.
In de communicatie van Profvoetballers.nl naar de omgeving - de amateurverenigingen, elftallen, spelers e.a. - gaan de partners in ieder geval een belangrijke rol spelen. Zo profiteert u van een positieve uitstraling en speelt uw bedrijf zich bij voetballend Nederland in de kijker.
Naast dat u als partner betrokken wordt bij activiteiten op het gebied van naamsbekendheid en imago, krijgt u ook het recht om de relatie naar de omgeving van uw bedrijf uit te dragen.

Om de mogelijkheden die Profvoetballers.nl een partner biedt optimaal te gebruiken, wil Profvoetballers.nl graag in overleg met u bepalen welke (marketing) communicatiedoelstellingen er gerealiseerd kunnen worden.
Wanneer u geÔnteresseerd bent in het concept en meer wilt weten over de mogelijkheden die Profvoetballers.nl partners biedt, kunt u contact opnemen met maarten@profvoetballers.nl.

Als sponsor een vereniging, team of speler steunen

Wij wijzen erop dat er een onderscheid gemaakt wordt tussen partner(s) en sponsor(s).
De sponsor krijgt diverse mogelijkheden aangereikt om gerichter financiŽle ondersteuning te bieden. In ruil daarvoor krijgt de sponsor de mogelijkheid om de website als communicatiemiddel te gebruiken.

Wilt u graag als sponsor fungeren? Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied kunt u of een e-mailtje sturen maarten@profvoetballers.nl of regelmatig de website raadplegen.

© 2005 Profvoetballers.nl