Profvoetballer.NL

Wat is de site Profvoetballers.nl?

De site Profvoetballers.NL is opgezet om voetballend Nederland (actief en passief) een plaats te geven op internet. Een team hoeft dan geen eigen site te openen maar kan alles kwijt op de site Profvoetballers.NL !!! Elke club in Nederland is bekend in ons systeem en ook alle elftallen die bij de club voetballen. Een gebruiker kan zich aanmelden bij het team waar hij/zij voetbalt (of fan van is). Op het moment dat een gebruiker is aangemeld bij zijn/haar team begint de pret.

Wat kun je allemaal op Profvoetballers.nl?

Op de site kan een gebruiker zijn/haar eigen voetbal-prestaties bijhouden en dat van het hele team. Allereerst kan de gebruiker allerlei gegevens kwijt over zichzelf zoals club-geschiedenis, blessure-geschiedenis enz. De volgende stap is het bijhouden van wedstrijden. Gebruikers kunnen uitslagen van wedstrijden van hun eigen team invoeren. Daarnaast kan een verslag worden ingetypt. Wil een gebruiker zijn/haar prestaties echt goed bijhouden dan kunnen wedstrijd-details worden ingevoerd. Per speler kan voor elke wedstrijd precies worden aangegeven hoeveel minuten hij/zij heeft gespeeld. Ook kunnen de doelpuntenmakers, assist-gevers en gele/rode kaarten worden geregistreerd.

Naast het kunnen bijhouden van voetbal prestaties biedt de site ook een unieke mogelijkheid om gezellig contact te houden met andere gebruikers van zijn/haar team, club of competitie. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden: forums, nieuws-rubriek, foto-pagina's enz.
Profvoetballers.nl bestaat als het ware uit drie gebieden: team, club en competitie, ook wel nivo's genoemd. Al deze drie nivo's zijn van elkaar afgescheiden. Dat wil zeggen dat als een gebruiker bijvoorbeeld een club-forum bericht aanmaakt dat alleen leden die lid zijn van dezelfde club kunnen reageren.

Als het je nog niet helemaal duidelijk is kun je meer informatie over de werkwijze van de site vinden door op deze link te clicken.

Om de website bekend te maken onder mensen van je club kun je een poster aanvragen die je op kunt hangen bij je club. Om de poster aan te vragen kun je een mailtje sturen naar maarten@profvoetballers.nl. Geef in je mailtje aan bij welke club je de poster gaat hangen en geef ook je adres (zodat we de poster op kunnen sturen).

Heb je vragen kun je via het contact-formulier een bericht naar ons sturen.

© 2005 Profvoetballers.nl